fbpx

Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren2020-02-03T16:08:04+02:00

VERZENDEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook de normale levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

The Compost Bag Company nv werkt met de lokale post (Bpost). Bovendien verpakken we zoveel mogelijk producten in enveloppen omdat deze passen in de brievenbus, worden samen (en snel) meegeleverd met andere post en vergen minder verpakkingsmateriaal.

  • Bestellen in België: geen verzendkosten
  • Bestellen in Nederland: vast tarief van €9 aan verzendkosten

RETOURNEREN

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

U kan altijd een productiedatum terugvinden op onze producten. De garantie dat het product zijn kwaliteit behoudt, loopt tot 1 jaar na deze productiedatum. Vervolgens nemen de sterke eigenschappen af omdat de producten beginnen af te breken. Dit kan leiden tot het scheuren van de zakjes.

Heb je problemen met je zakjes en is de productiedatum vrij recent? Neem dan contact op met ons.

KLACHTEN EN GARANTIE

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar webshop@compostbag.eu

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Winkelmand