Ventimax gft bakje

het kleinste, maar groenste gft bakje in je keuken om keukenafval te sorteren

Organisch afval in 1-2-3 sorteren dankzij de VentiMax®: het geventileerde gft afvalbakje

Met een VentiMax® werk je op een hygiënische manier al je organisch keukenafval weg. Het geventileerde emmertje en de “ademende” Refill Roll™ zakjes leiden tot merkbaar minder onaangename geurtjes en insecten.

hygiënisch huishouden
  • Frisse keuken zonder geurtjes, insecten en schimmels

  • Makkelijk organisch keukenafval sorteren

  • Te gebruiken met onze composteerbare zakjes: Refill Rolls™

Een positieve bijdrage leveren aan het milieu was nog nooit zo makkelijk. Organisch keukenafval kan je namelijk makkelijk en proper sorteren met het VentiMax® afvalbakje op het aanrecht, om het nadien met het composteerbaar Refill Roll™ zakje in de compostbak te gooien. Daar zal het zakje én de inhoud netjes vergaan tot volwaardige compost.

Naast een propere planeet, krijg je er ook nog eens een propere keuken bij. Tegen alle verwachting in krijg je met een hermetisch afgesloten gft afvalbakje of met traditionele plastic zakjes net meer last van onaangename geurtjes. Dat komt omdat ze het organisch keukenafval vochtig houden. Net door het vele vocht weg te leiden, droogt het afval lichtjes uit, remt het rottingsproces af en heb je minder last van onaangename geurtjes en insecten die daar op af komen.

Dat doet de VentiMax® als geen ander! Het gft bakje voor in de keuken is maximaal opengewerkt: meer dan 70% van de wanden is ‘lucht’. Dat geeft aan de ‘ademende’ (waterdampdoorlatende) composteerbare zakjes de kans om maximaal vocht van het organisch afval weg te leiden. Zo kan je werken en leven in een schone keuken.

Dat gaat zo: je werpt al je organisch afval in de VentiMax® afvalbakje op het aanrecht, na een paar dagen is het zakje vol en gooi je het dichtgeknoopt in de gft-afvalbak. Zo hou je ook die gft-bak proper. En de VentiMax® staat ook nog mooi op het aanrecht, een echte aanwinst voor je keuken.

Zelf aan de slag met je eigen VentiMax®?
Ontdek dan snel het VentiMax® Welcome Pack™ voor een vliegende start

In het VentiMax® Welcome Pack vind je een VentiMax® gft afvalbakje, één Refill Roll™  en een handige handleiding met een Refill Reminder magneet. Je kan ook steeds nieuwe Refill Rolls™ aankopen in onze webshop om je voorraad aan te vullen.

Al trotse eigenaar van een VentiMax maar wens je alsnog even de handleiding door te nemen? Je download ‘m hieronder: