Gisteren werden in Brussel de Smart Belgium Awards uitgereikt. Belfius bekroont hiermee de initiatieven die oplossingen aanreiken voor de uitdagingen van lokale overheden, bedrijven, zorgcentra, scholen,… en zo een duurzame en slimme toekomst creëren die inspireert tot nieuwe slimme projecten.

Knappe initiatieven

Niet minder dan 233 initiatieven dienden hun kandidatuur in. Deze werden door de vakjury teruggebracht tot 10 genomineerden in 5 categorieën. The Compost Bag Company werd genomineerd in de categorie Ondernemingen met een omzet groter dan 10 miljoen euro.

In onze categorie werd Glutton Cleaning Machines tot winnaar uitgeroepen met hun 100% elektrische straatveger. Een mooi project en een waardige winnaar. Voor de publieksprijs werd er door jullie massaal op ons project gestemd. Alvast van harte dank daarvoor. In de uiteindelijke stand haalden wij echter niet genoeg stemmen om met de publieksprijs aan de haal de gaan. Deze ging naar Mariënstede, een uniek kassasysteem dat mensen met een beperking zelfstandig laat werken. Ook een mooi project en waardige winnaar. Proficiat aan al de winnaars.

Trots

Ondanks het feit dat we niet gewonnen hebben, zijn we bij The Compost Bag Company enorm trots dat we genomineerd werden! Het bevestigt dat we met onze initiatieven op goede weg zijn en dat onze effectieve bijdragen aan een duurzame en slimme toekomst worden geapprecieerd..