Dat november een hectische maand was, moet wel een understatement zijn. Wat speelde er in de wereld van The Compost Bag Company? Je leest het allemaal hier.

KMO Maakbedrijf 2019

Waar oktober afsloot met een knal, ging november van start met vuurwerk. Op 24 oktober 2019 werden we door Unizo bekroond tot laureaat KMO Maakbedrijf van het jaar, dit voor de regio Vlaams-Brabant en Brussel. De volgende stap? De nationale finale! Een van de vereisten om dé titel van België te winnen, was zo veel mogelijk stemmen binnenhalen. Dit probeerden we in eerste instantie via onze sociale media. Heb jij ook gestemd? Zo ja, super dikke merci!

Achter de schermen begonnen we alvast aan onze pitch-presentatie, want wat willen we nu écht vertellen? En waarom zou The Compost Bag Company KMO Maakbedrijf van België moeten worden? Op dat laatste konden we alvast drie antwoorden geven:

  • Wij hebben onze vooruitstrevende visie succesvol omgezet naar realiteit.
  • We zijn een erkende Europese speler.
  • We zijn daadwerkelijke duurzaam, zowel in wat we doen als hoe we het doen.

Of wij ons binnenkort KMO Maakbedrijf van België 2019 mogen noemen, valt nog even af te wachten. Op 4 december meer nieuws!

Wereld Vegan Dag

Ook Wereld Vegan Dag viel in november (1/11/2019). Op deze dag dachten we aan onze veganvrienden en hun organisch afval. En als er iemand fan is van plantaardig en organisch afval, dan zijn wij dat wel. Onze VentiMax is namelijk de perfecte kompaan in de keuken voor wie niet vies is van een groentje meer of minder.

Wil jij ook zo’n handige VentiMax? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Nieuwe social-look

Bovendien hebben we er ook een grote verandering opzitten. Je hebt het misschien gezien, maar onze sociale media heeft een boost gekregen. Zeg maar hallo tegen onze nieuwe social-look!

Ken jij onze collega, én kringloopkracht, Karina al? Gediplomeerd als ‘compostmeester’ (wat de voormalige term voor…

Geplaatst door The Compost Bag Company op Maandag 4 november 2019

Vanaf nu gebruiken op onze sociale media vaste rubrieken. Hier zien we Karina in haar rubriek ‘Kringloopkracht Karina’. Elke eerste maandag van de maand krijg je een tip van onze compostspecialist. Verder geven we ook elke maand gratis DogsDoo hondenpoepzakjes weg aan wie de leukste foto met zijn of haar snuiter kan trekken. En ook #thecompostbagcollege krijgt een vast plekje in de contentkalender. Met deze rubriek hopen we iedereen de juiste kennis bij te brengen omtrent onze sector en producten. Educatieve blogposts? Check!

Groene DogsDoo

Over verandering gesproken, onze nieuwe DogsDoo zakjes zijn nu nog groener! Vanaf nu te koop in de webshop.

Houd zeker onze blogposts en sociale media in het oog voor meer content.