Reikhalzend keken we uit naar deze laatste weken en eindelijk is het zo ver: de kerstvakantie. December vloog ons aan de neus voorbij maar we hebben toch enkele topics om op terug te blikken. Lees je even mee? 

KMO Maakbedrijf 2019

We grepen misschien nét naast de titel van KMO Maakbedrijf 2019, maar zijn alles behalve teleurgesteld. Als laureaat Vlaams-Brabant en Brussel zijn we tevreden met onze prestaties en kijken we uit naar de toekomst en wat we nog gaan bereiken. Benieuwd naar de finalisten en winnaars van KMO van het jaar? Neem snel hier een kijkje. We zijn zeer vereerd dat we in deze lijst mochten staan en deze ervaring mochten meemaken. Daarnaast willen we iedereen die ons steunde nogmaals bedanken en de winnaars een dikke proficiat wensen. Tot volgend jaar Unizo!

Laureaten_UNIZO_KMO

Tijdens de uitreiking van de laureaten Vlaams-Brabant en Brussel, samen met de andere categorieën (KMO Maakbedrijf, KMO Dienstenbedrijf, Beloftevolle KMO)

Willy Asselman Award 2018-2019

Onze collega Thomas daarentegen mocht wel een mooie prijs ontvangen voor zijn eindwerk dat hij voordien bij The Compost Bag Company had uitgewerkt. Zo won hij Willy Asselman Award voor ‘het omzetten en uitbreiden van de excursielijn i.s.m. The Compost Bag Company’. Proficiat, Thomas!

 

Collega_Thomas_Award

Collega Thomas Coorevits tijdens de overhandiging van de award.

De Warmste Week

The Compost Bag Company ♥ De Warmste Week. Daarom schonken wij per aangekochte VentiMax €5 aan een goed doel. De gelukkige? Dat was de organisatie ‘Den Diepen Boomgaard‘ uit Grimbergen. Zij zetten zich in voor mens én natuur en daar zijn wij natuurlijk gek op! Meer informatie over deze organisatie vind je hier. Met veel plezier willen we dan ook meedelen dat we maar liefst 14 VentiMaxen hebben verkocht in de periode van 1 december tot en met 20 december, dat wil zeggen dat we -met veel plezier- €70 kunnen schenken.

Ook onze Sales VP, Edwin, draagt elk jaar zijn steentje bij door mee te lopen met de #warmathon. Ook dit jaar is hij weer van de partij!

The Compost Bag Company ❤ De Warmste Week van Studio Brussel!Daarom doneren wij per VentiMax die tussen 1 en 20…

Geplaatst door The Compost Bag Company op Dinsdag 3 december 2019

Nieuwe nieuwsbrief

Vanaf 2020 wordt onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. In december ging er al een mail rond om je in te schrijven voor deze maandelijkse inspiratiebom. Wil jij ‘m ook? Je kan je makkelijk en snel inschrijven via deze link.

Tevredenheidsenquête

Ook onze jaarlijkse tevredenheidsenquête werd in december de wereld ingestuurd. We kregen massaal veel reacties en trokken al glunderend onze conclusies. We maakten een infografiekje om onze enquête beter in beeld te brengen.

Kerstvakantie

Zoals eerder vermeld gaat ook The Compost Bag Company op vakantie. Dat wil zeggen dat de webshop gesloten is van 20 december (vanaf 11:00) tot en met 5 januari. Nadien staan we weer klaar om al jullie pakketjes in te pakken.

En dat was het dan! Tot volgend jaar.