een groene wereld begint
met een propere omgeving

DogsDoo™: dat zijn ecologische, plasticvrije én Belgische hondenpoepzakjes

Wist je dat hondenpoep ALTIJD opgeruimd moet worden? Zowel voor een nette buurt als voor de gezondheid van mens en dier. Maak het verhaal dus niet vuiler dan het al is en gebruik de plasticvrije DogsDoo™ hondenpoepzakjes van The Compost Bag Company om alle viezigheid van je kleine of grote snuiter(s) weg te werken.

  • Zakjes zijn sterk en groot genoeg
  • Handig, klein rolletje om mee te nemen
  • Worden gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen

  • Zakjes zijn volledig plastic vrij
  • Lokale productie in onze fabriek in Herent, België

Er zijn nog zekerheden in het leven en één daarvan is dat er dagelijks massaal veel hondenpoep ‘geproduceerd’ wordt. Al die hoopjes worden best zo snel mogelijk opgeruimd, dat is namelijk belangrijk voor een propere buurt én de volksgezondheid. Veel honden dragen de hondenspoelworm (toxocara canis) in hun darmen, een parasiet die gevaarlijk kan zijn voor de mens, voornamelijk voor kleine kinderen en ouderlingen.

Zorg daarom dat je steeds hondenpoepzakjes op zak hebt als je de hond uitlaat. En kies hierbij bijvoorbeeld voor groene zakjes die van natuurlijk, hernieuwbaar materiaal gemaakt worden op onze lokale site in Herent, België. We hebben het natuurlijk over de DogsDoo™ hondenpoepzakjes die je hier in onze webshop kan aankopen.

Omwille van het gevaar voor het verspreiden van de hondenspoelworm wordt afgeraden om hondenpoep bij de thuiscompostering te gooien. Gooi om dezelfde reden ook geen hondenpoep in de natuur.

Wil je de ecologische DogsDoo hondenpoepzakjes als hondensalon, dierenwinkel, dierenarts of verdeler aankopen? Neem dan snel een kijkje in de daarvoor voorziene webshop:

Staat er een wandeling met je beestige vriend op de planning? Denk er aan om je DogsDoohondenpoepzakjes mee te nemen!

Geen voorraad meer?

Je kan ook steeds nieuwe DogsDoo™ hondenpoepzakjes aankopen in onze webshop om je voorraad aan te vullen.