want in elk bakje,
past een zakje

Organisch afval in 1-2-3 sorteren dankzij de CompostBag® liners en containerzakken

Van kleine tot grote composteerbare zakken om de meest gangbare keukenemmers en rolcontainers met een composteerbare zak te bekleden. Zo houd je het hygiënisch. En gezien ze uit hernieuwbare, natuurlijke grondstoffen zijn gemaakt en na gebruik via organische recyclage terug gaan naar de natuur, draag je bij aan een beter milieu.

  • Propere container of afvalbak zonder geurtjes, insecten en schimmels
  • Makkelijk organisch afval sorteren

  • Lokaal geproduceerd in onze fabriek in Herent, België

  • Gemaakt van natuurlijke grondstoffen

  • Volledig plastic-vrij

Met onze CompostBags® zetten we voluit in op hygiëne, gebruiksgemak en duurzaamheid. Ze houden vuilbakken en rolcontainers proper, wat leidt tot merkbaar minder overlast van onaangename geurtjes en insecten. Bij het legen van de rolcontainers, schuiven de zakken met het afval mee in de vrachtwagen. Gewoon een nieuwe aanbrengen en je kan weer verder. Een makkie!

Al onze CompostBags® zijn vervaardigd van hernieuwbare, natuurlijke materialen. En ze zijn volledig composteerbaar. Als bewijs daarvan dragen ze allemaal het OK Compost-logo of het Kiemplant-logo. Sommige kleinere zakken zijn ook thuis composteerbaar (OK Compost HOME). Zo gaan al onze zakken uiteindelijk terug naar het milieu. De kringloop gesloten.

Zelf aan de slag met CompostBags™?
Ontdek dan snel ons gamma in onze webshop:

Op onze webshop vind je de vier soorten terug: 20L, 40-50L, 120-140L en 240L